Recreatieoord De Ster

De grote vijver

De topattractie is een enorme zwem- en roeivijver. Een uitgestrekt strand nodigt uit om te zonnebaden. Wie het te warm krijgt, kan onmiddellijk het water in voor een verfrissende duik.

Voorbij de zwemzone gonst het van de activiteiten: waterfietsen, roeien, windsurfen, zeilen… alles komt aan bod. Afhuren van windsurfplanken en zeilboten type 'optimist' is mogelijk voor scholen.

Groene oase

Het recreatiedomein De Ster is een prachtig natuurgebied, ingeplant aan de rand van de stad, met bos, vijvers, zandstrand, wandelpaden en romantische hoekjes. De bezoeker kan er volop genieten van de open ruimte en de mooie natuur, zonder te worden gestoord door motorengeronk of uitlaatgassen.

Uitgestrekte ligweiden nodigen uit om er aangenaam te verpozen. Her en der staan picknicktafels ter beschikking. Een treintje puft gezellig rond het domein. Een bezoek aan de kinderboerderij en het Reynaertpark zijn zowel leerrijk als ontspannend. Of wat dacht u van een partijtje minigolf met het hele gezin, midden in het groen?

Tijdens de wintermaanden is er vrije toegang. ( October tot en met Maart )

 

     
 
     
 

(c) -Spider-